Diensten

Bij Trefzeker Media zijn onze diensten erop gericht om u te ontzorgen en te voorzien van oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften en doelstellingen.

Webdesign
Social Media
Hosting
Cloud IT diensten
SEO & Online Marketing

Kies voor een op maat gemaakte en professionele website in de juiste look en feel die helemaal is afgestemd op uw doelgroep.

sever, digitization, mainframe

Trefzeker media bied hoogwaardige webhosting aan. Wij regelen webhosting op maat voor onze klanten. Onze servers zijn geoptimaliseerd voor een snelle en veilige website. Onze servers staan in een Nederlandse datacenter en is ISO27001 gecertificeerd. Met ISO 27001 voldoen we aan de strengste internationale (data)beveiligingseisen. Dit waarborgt o.a. informatiebeveiliging, bedrijfscontinuïteit, versleutelde offsite backups.

 • SSD opslag
 • Onbeperkt Dataverkeer
 • Onbeperkt Databases
 • Onbeperkt mailboxen
 • Gratis spamfilter
 • Gratis dagelijkse backup
 • Gratis SSL certificaat
 • Gratis domein registratieservice
 • Gratis 24/7 proactieve beveiligings monitoring
 • Gratis verhuisservice
 • Datacenter in Nederland
 • ISO 27001 Gecertificeerd

SEO marketing is een strategische aanpak om de zichtbaarheid van een website in zoekmachines te vergroten, met als doel hogere organische resulaten te behalen. Dit wordt bereikt door het optimaliseren van de inhoud, structuur en technische aspecten van de website, evenals het vergaren van relevante externe links. Het uiteindelijke doel is om meer kwalitatief verkeer aan te trekken en zo de online aanwezigheid en prestaties van een bedrijf te verbeteren.

laptop computer on glass-top table
E-mail marketing

E-mail marketing is een krachtig online marketingmiddel om (potentiële) klanten te bereiken. Door waardevolle inhoud te creëren, stimuleer je interactie en vergroot je de loyaliteit van uw klanten. Een groot voordeel is dat de resultaten nauwkeurig meetbaar zijn.

Google ads adverteren

Met Search Engine Advertising adverteert u op zoekmachines tegen betaling. Door relevante trefwoorden aan uw advertenties te koppelen, verschijnen deze wanneer iemand een gerelateerde zoekopdracht uitvoert. Zo staan uw advertenties bovenaan de zoekresultaten.

Zoekmachine optimalisatie

Uitbesteden van zoekmachine Optimalisatie (SEO) is een strategische keuze, aangezien het veel tijd vergt en soms moeilijk te doorgronden is. Gelukkig hebben wij de expertise om de geheimen van Google te doorgronden en uw website te optimaliseren.

SEO teksten

Trefzeker Media verzorgt op maat gemaakte SEO-teksten deze zijn perfect afgestemd op uw specifieke doelgroep! Waardoor u hoger scoort in de Google zoekresultaten.

Cloud IT diensten

Versnel de digitale tansformatie van uw organisatie met veilige moderne Cloud oplossingen zoals bijvoorbeeld Microsoft 365 waarmee je veilig en goed kunt samenwerken of je private server online . Zodat je altijd en overal waar je bent veilig kunt werken.

Cloud IT diensten

Back-up & online opslag

Wij bieden een veilige en flexibele opslag oplossing aan voor het opslaan van je zakelijke documenten. Deze worden veilig opgeslagen met encryptie (versleuteling) in de cloud. De data is bereikbaar vanaf elke locatie met elke apparaat als je een werkende internetverbinding hebt. Je data wordt dagelijks geback-upt en wordt opgeslagen in een Nederlands datacenter die aan de laatste veiligheidseisen voldoen.

Wordpress beheer

Wij zorgen ervoor dat je WordPress website veilig is en bij is met de updates. Er komen regelmatig updates uit van wordpress en de gebruikte plugins wat voor verstoringen en beveiligingslekken kan zorgen. Door dit door ons de laten beheren heb je er geen omkijken naar en zorg je dat je website veilig blijft!

Online werkplek

Met onze online werkplek werk je veilig vanuit de cloud en kan je gemakkelijk samenwerken. Binnen deze omgeving kan je gebruik maken van al je bedrijfsapplicaties, Op de achtergrond zorgt Trefzeker Media voor het beheer en onderhoud.

man in black shirt sitting in front of computer monitor
Microsoft Office 365

Microsoft 365 is de meest complete en veilige oplossing voor een moderne werkplek en maakt digitaal samenwerken makkelijker dan ooit.

Monitoring & Beveiliging

Wij bieden de meest geavanceerde monitoring aan waarbij uw werkplekken actief op afstand monitoren, beheren, beveiligen en zorgen dat de gebruikte software up to date is. Hiermee zorgen we ervoor dat uw werplekken veilig blijft en kunt werken zonder uitval.

Met onze uitgebreide virus scanner krijgen wij een signaal krijgen als er een virus of malware gevonden is en kunnen direct actie ondernemen. Als aanvulling hierop wordt er vaak gekozen voor een EDR oplossing wat helpt met het tegenhouden van nog onbekende malware en virussen. EDR maakt gebruik van AI en bekende patronen om onbekende virussen en malware te herkennen.