Recente Projecten

De afgelopen periode hebben wij met toewijding gewerkt aan een scala aan veelzijdige projecten. Wij onderscheiden ons door het creëren van unieke, op maat gemaakte websites en bieden tevens professioneel beheer voor diverse bedrijven. Daarnaast hebben we succesvolle social media campagnes gelanceerd voor meerdere ondernemingen. Bovendien hebben wij verschillende bedrijven bijgestaan in de naadloze implementatie van Microsoft 365 en de overgang naar een geoptimaliseerde digitale werkplek. Ontdek hoe onze expertise uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Autobedrijf A. Moto

Bij Autobedrijf A.Moto in Groningen staat vakmanschap en klanttevredenheid voorop. Met jarenlange ervaring in de branche zijn zij  een betrouwbare partner voor al uw autozaken. 

“Autobedrijf A.Moto heeft ons benaderd met de wens voor een nieuwe moderne website die niet alleen aan de huidige eisen voldoet, maar ook klaar is voor toekomstige uitbreidingen. Wij hebben dit volledig in onderhoud en beheer. Daarnaast hebben zij verzocht om de hosting en de migratie van hun e-mail naar Microsoft 365 te verzorgen.”

Laminaat en PVC Assen

De vloerenspecialist voor ieder budget!

Op zoek naar vloeren die voldoen aan uw wensen én uw budget? Laminaat en PVC Assen is dé specialist waar kwaliteit en klanttevredenheid hand in hand gaan, voor een scherpe prijs. Met een uitgebreide collectie vloeren is er voor ieder wat wils. Laat u verrassen door hun vakmanschap en expertise, en zie hoe uw ruimte wordt getransformeerd naar een ware eyecatcher.

“In het begin van 2023 heeft Laminaat en PVC Assen ons benaderd om het beheer van hun website over te nemen en belangrijke wijzigingen door te voeren. Samen zijn we aan de slag gegaan om ervoor te zorgen dat het bedrijf hoger scoort in de Google zoekresultaten.

Daarnaast heeft Laminaat en PVC Assen ons voorzien van uitgebreide Excel-bestanden met nieuwe artikelen. Wij hebben deze bestanden geoptimaliseerd tot een gestructureerd CSV-bestand, waardoor we deze gemakkelijk konden importeren op de website. Hierdoor is de productinformatie nu overzichtelijk en eenvoudig te vinden voor onze bezoekers.

Wij hebben ook de mailomgeving in beheer genomen en gekoppeld aan Microsoft 365, zodat Laminaat en PVC Assen efficiënter kan communiceren met hun klanten en partners.”

Komt de nieuwe website van uw bedrijf hier ook te staan?

Mobile clinic

Met 17 jaar ervaring heeft Mobile Clinic Groningen een diepgaande expertise ontwikkeld. De toegewijde team van technici hanteert strikte richtlijnen, waardoor zelfs de meest uitdagende reparaties snel en efficiënt worden uitgevoerd. Dit stelt hun in staat om betrouwbare service te bieden tegen een betaalbare prijs. Daarnaast hebben zij een ruim assortiment aan zowel nieuwe als gebruikte toestellen direct beschikbaar in onze voorraad.

“Wij zijn trots dat Mobile Clinic vertrouwt op onze hostingdiensten. Daarnaast hebben wij hun website ontworpen, waarbij Mobile Clinic zelf de nodige aanpassingen verricht. Wij bieden ondersteuning bij het websitebeheer en staan paraat in geval van calamiteiten. Met veel plezier hebben we diverse social media posts voor hen verzorgd. Onze toewijding aan de online aanwezigheid van Mobile Clinic staat centraal in onze samenwerking.”

Said Hairmagic

In 2000 is Kapsalon Said Hair Magic opgericht om hoogwaardige haarverzorging te kunnen voorzien aan mijn trouwe klanten. Op een handige locatie in Groningen bied ik haarverzorging aan voor een groot aantal tevreden klanten en tegen competitieve tarieven. Wanneer het gaat om de styling van jouw haar staat bij Kapsalon Said Hair Magic uitmuntendheid centraal.

“Wij beheren de IT van Said Hairmagic, waarbij we de werkplekken monitoren en zorgen vanaf afstand dat alles in orde en veilig is. Verder helpen wij met ondersteuning van de website”

security, professional, secret

Wilt u weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op